Shikoni si tërhiqet zvarrë qeni nga treni në Klinë

Në orën 12:40′, në orarin e përhershëm të tij treni me destinacion Prishtinën, shihet teksa shkel një qen i cili del papritmas para tij dhe e tërheq Zvarrë për një distancë prej 50 m.
Për më shumë ndiq videon më poshtë./Klina info

SHARE