Ndëpritet ndeshja miqësore ne Prizeren! Ne mese Kf Liris dhe Kf Dukagjinit

Ndëpritet ndeshja miqësore ne Prizeren! Ne mese Kf Liris dhe Kf Dukagjinit

Pas një sulmi nga futbollistet e Liris ne drejtim të gjyqëtarve, është ndërpre ndeshja e cila po zhvillohej ne stadiumin “Perparim Thaqi”.

SHARE