Naim Musliu në vendlindje: Faleminderit, përkraja juaj është motiv për mua!

Partia Demokratike e Kosovës, po vazhdon fuqishëm fushatën elektorale në prag të zgjedhjeve parlamentare.

Kandidati për deputet nga kjo parti, Naim Musliu me vizionin e tij, gjatë takimeve me qytetarë po gjen përkrahje dhe po merr mbështetje.

Kjo u konfirmua edhe gjatë takimit me bashkëvendasit e tij në Ozdrim.

“Faleminderit vendlindja ime Ozdrim! Perkrahja juaj është motiv për mua”, shkruan ai në FB.