Banoret e fshatit Sferkëi i dhanë mbëshetjë të forte Muhamet Gashit

71

Banort e fshatit Sferkë te Klines e kan mirprit kandidat per deputet Muhamet Gashi i cili vjen nga ky Fshat per mese nje postim ne facbook ka njoftu Gashi postim i plot i Gashit

Takim me bashkëvendasit

Sot, në datë 08.09.2019 në fshatin Sferkë, ju dha mbështetja e pakontestuëshme kandidatit për deputet në Parlamentin e Kosovës, bashkëvendasit të tyrë, Kryetarit të NISMA Socialdemokrate Dega në Kline z.Muhamet Gashi.

Banoret e fshatit Sferkë e kanë mirëpritur kandidaturen e bashkëvendasit të tyrë, dhe i dhanë mbëshetjë të forte për të ecur drejtë rrugëtimit në Parlamentin e Kosovës.

Suksese deputeti i ardhëshem i Parlamentit të Republikes së Kosovës

Bashkë për Shtetin
Kryeminister Fatmir Limaj

Muhamet Gashi 41

Vazhdojmë…