Momenti kur Haradinaj dhe Krasniqi hyjnë për intervistim në Gjykatën Speciale, në Hagë

Kryeministri në dorëheqje Ramush Haradinaj dhe kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, njëherësh ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi sapo kanë hyrë në objektin e Gjykatës Speciale, që të intervistohen nga prokurorët e Dhomave të Specializuara, në Hagë.