Misi i AAK-së” nisë sezonin e dasmave

Donika Kadaj Bujupi njihet si një ndër politikanet me bukurinë e veçantë, përveç oratorisë së zhvilluar në debate politike.
Ajo së fundi ka postuar një fotografi në facebook, ku ka shkruar “Stinë edhe ahengjesh, me familjarë dhe miq të shumtë.”/Klina info