Mirusha Company me vet financimë rregullon stadiumin e qytetit “18 Qeshori “ në Klinë !

Mirusha Company me vet financimë rregullon stadiumin e qytetit “18 Qeshori “ në Klinë !

– Para disa ditëve kan filluar punimet për rregullimin e stadiumit te qytetit dhe vulletarizmi nuk ka munguar për të investuar në kushte më të mira për sportistet tonë.
Një ndër bizneset më të sukseshme ne komunem e Klinës” Mirusha Company” si cdo here qe ka qenë një ndër mbështetësit me të medha të klubit KF “Dukagjini” ,edhe kësaj radhe nuk i mungoj vullneti qe në menyrë vullnetare të investoj ne infrastrukturen e stadiumit duke bere rregullimin e fushës sportive.
Nje falënderim dhe mirënjohje e veçantë për “Mirusha Company” per humanizmin e treguar në mbeshtetje të sportit në Klinë.