MINT publikon çmimet e derivateve për 24 orë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të karburanteve e cila do të jetë valide për 24 orë.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare në Facebook bëhet e ditur se çmimi maksimal i naftës është 1.71 euro, ndërsa për benzinë është 1.46 euro.

Kurse çmimi maksimal i lejuar i produktit të gasit është 0.72 euro.

SHARE