Mërgimtari ofron 3000 euro për Gazmendin, apelon nga qytetarët që të mbledhin edhe 8000 euro për shërimin e tij

Gazmend Llapashtica 30 vjeqarë nga Prishtina ka nevojë për ndihmën tonë , atij i duhën 42.000 Euro (Transplanti i veshkëve).

Gazmendi është diagnostifikuar me sëmundjen e të dy veshkëve (jashtë Funksioni) tani për momentin në dializë i duhët urgjent transplant i veshkëve, jemi detyruarë të kërkojmë ndihmën e qytetarëve vullnetmirë.

Ju lutëm që ta ndihmojmë aq sa mundemi që Gazmendi të sherohet dhe t’i kthehet familjes i cili ështe dhe baba i një fëmije.

Lutëmi që të shprendani sa më shumë!

Banka – TEB
Prishtinë – Kosovë
Emri: idriz Llapashtica (babai)
Xhirollogaria: 2011000056231522
Iban: XK052011000056231522
Swift Code: TEBKXKPR
Paypal: [email protected]
Tel: + 383 49 32 55 19 Viber, Whatsap
Dergesat: Wester Union, MoneyGram, Ria
Emri: idriz Llapashtica (babai)