Mërgimtari mbetet në autostradën e Serbisë, serbët ja shpërthyen gomat

Një mërgimtar ka mbetur në rrugët e Serbisë për shkak që dy gomat e veturës i janë shpërthyer nga serbët.

Këtë e ka bërë të ditur ai përmes një postimi në grupin ‘Merakli t’kerreve’, përveq tjerash ai ka kërkuar ndihmë.

Po ashtu ai ka treguar se është me fëmijët e tij të vogjël dhe kanë mbetur në rrugë.

Kurse në postimin e tij ka pasur disa komente që kanë shprehur gadishmërin e tyre për ta ndihmuar./Klina info/

SHARE