Mërgimtari Januz Dervishi ndihmon me pajisje të reja Klubin e Boksit Dukagjini

Bashkëatdhetari që jeton në Kroaci, Januz Dervishi sot i ka dhuruar Klubit të Boksit në Klinë një donacion me pajisje tē reja.

Januzi i ka dorëzuar klubit doreza dhe trenerka. Ndërsa atij i ështē falënderuar edhe Drejtori i Klubit të Boksit Dukagjini, Hajdin Balaj.

Balaj ka thënë Januz Dervishi është mik i tij dhe se përherē është afër Klubit dhe vendlindjes sē tij.

Ndryshe, Dervishi është Pronar i Firmës “Karizma”.

SHARE