Mbreturina mbrapa Komunes së Klines, jo më larg se 50 metra

Hudhja e shumte e mbreturinave ne Komunen e Klines

Komunen e Klines po e kaplojnë mbreturinat e shumta, e jo me larg se 50 metra mbrapa komunes së Klines.

Kohët e fundit nuk shprehet interesim i madhë nga Komuna e Klines për pastrim të qytetit, si dhe në sherbim të qytetarëve të Klines.
Ankesat janë të shumta nga qytetaret e Klines, ku të cilet shprehin paknaqësi me punën që benë kryetari Elezaj kohëve të fundit.
Hudhja e shumtë e mbreturinave në tokë dhe jo në vende të caktuara ndikon në shperndarjen e shumë semundjeve të cilat ndikojnë në shendetin e qytetarëve. /KlinaInfo

 

Hudhja e shumte e mbreturinave ne Komunen e Klines