Mbi 2 mijë gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

2 mijë e 262 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe ka ndodhur një aksident me fatalitet, 17 me të lënduar dhe 25 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë arrestuar 18 persona dhe nëntë janë dërguar në mbajtje.