Mbi 2 mijë gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

Dy mijë e 89 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 30 aksidente me të lënduar dhe 41 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë arrestuar 20 persona dhe 15 janë dërguar në mbajtje.