Mbi 1 mijë e 600 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 604 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në Kosovë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 12 aksidente me të lënduar dhe 12 më dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë arrestuar 14 persona dhe nëntë janë dërguar në mbajtje.