Majlinda Kelmendi e artë në LE Minsk

Majlinda Kelmendi arriti që në finale të mposht rivalen e saj, rusen Natalia Kuziutina në kategorinë 52kg për tu stolisur me medaljen e artë.

Mbretëresha e Xhudos sot ishte në nivelin maksimal, gjatë rrugëtimit deri në shkallën më të lart të podiumit mposhti; Fabienee Kocher nga Zvicra, Karoline Pienkoëska nga Polonia, dhe Amandien Bouchard nga Franca.

Ndryshe, kjo është medalja e parë në Lojërat Evropiane, kurse titulli i katërt evropian, krahas një medalje të bronztë për heroinën e Kosovës