Aksident në udhëkryqin Pejë – Prishtinë – Klinë(Video)

Një aksident ka ndodhur para pak minutash në udhëkryqin Pejë – Prishtinë – Klinë. Një lexues i portalit Klina.info na ka dërguar një foto dhe video ku shihet aksidenti në fjalë.
Për çfarëdo lajmi, Klina.info do të ju mbajë të informuar.