Lion Royal Market së shpejti do të hapet dhe shpallë vende të reja pune

Lion Royal Market së shpejti do të hapet dhe shpallë vende të reja pune

Kërkohen:

– 2 punëtorë me përvojë pune në arkë

– 2 ndihmës për market

– 2 shankista

Marketi gjendet në Jashanicë në afërsi të Zyrës Civile, pranë rrugës

Për më shumë na kontaktoni në numrin e telefonit 049591 826