LDK firmos me AAK-në dhe Listën Serbe (VIDEO)

Lidhja Demokratike ka siguruar votat e AAK-së dhe Listës Serbe.

Më këto dy subjekte sot nënshkruajti marrëveshje koalicioni.

SHARE