LDK, dega në Klinë ka mbajtur takimin e rregullt me Kryesinë e Nëndegës së pestë (5-të)

Njoftimi nga faqja zyrtar e Facbookt te LDK -së në Klinë

LDK, dega në Klinë ka mbajtur takimin e rregullt me Kryesinë e Nëndegës së pestë (5-të)

Sot, dega e LDK-së në Klinë ka mbajtur një takim informues me Kryesinë e nëndegës së pestë (5-të).

Pjesëmarrës në këtë takim ishin kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, dega në Klinë, Fadil Gashi, nën shoqërimin e kryetares së Forumit të Gruas, Vezire Elshani, kandidatëve për deputet, Mirjeta Kalludra, Isuf Berisha, zëdhënësit, Arben Limani, si dhe kryetarit të nëndegës, Jeronim Balaj.