Aktivist i VV-se në Klinë i Bashkohet AAK -së

Postimi i Lahi Brahimaj

Egnis Kurtaj njëri prej aktivistëve më të devotshëm të VV-së në Komunën e Klinës sot më ofroi mbështetjen e tij 100% duke përkrahur vizionin për shtet me dinjitet. Jam i nderuar që Egnisi i cili rrjedhë nga një familje shumë e nderuar, me një bagazh të lartë moral e kombëtar më ka ofruar përkrahjen dhe besimin e tij.
Së bashku për Kosovën 100% shtet!
#LahiBrahimaj