I plagosuri është nga fshati Patiqan i Klinës

Klina.info mëson se një person është plagosur në afërsi të Klinës.

Policia ka dalë në vend të ngjarjes, derisa i plagosuri është dërguar në QKMF në Klinë për trajtim mjekësor.

Klina.info mëson se i plagosuri është nga Patiqna , dhe gjendja e tij është e rëndë.

Ende s’dihen shkaqet se si ka ndodhē rasti.

SHARE