Lajmi për ndarjen e Robertit dhe Getoarbës del të jetë i rremë

U raportua se prezantuesi i radios dhe një emisioni të mëngjesit, Robert Bojaj është ndarë nga dramaturgia, Getoarbë Mulliqi

Robert Bojaj dhe Getoarbë Molliqaj nuk janë ndarë

Arsim Gërxhaliu, i specializuar në mjekësinë ligjore ka postuar sonte një fotografi ku çifti shihet së janë bashkë dhe nuk janë ndarë.