LVV – KLINË ORGANIZON TURNIR SHAHU NË NDER TË ASTRIT DEHARIT

Këtë dielë, më datën 03.11.2019, Lëvizja VETËVENDOSJE! Qendra ne Klinë organizon turne ping pongu për nderë të aktivistit Astrit Dehari.

Turneu do të mbahet të palestra sportive ‘’Adem Jashari’’ ne Klinë, duke filluar nga ora 10:00.

Paraqitja e lojtarëve është pa pagesë dhe duhet të lajmërohen më së voni deri të shtunen ne mbrëmje. Ndërsa tërheqja e shorteve bëhet të dielën.

Lajmërimin mund ta bëni duke na kontaktuar përmes tel. apo përmes e-maili te Skender Merturi ose Ardian Rrraci

Skender Merturi –nr.tel 049 413 600, Email- [email protected]

Ardian Rraci- nr.tel 045 528 047, 049 138 349, Email- [email protected]