Ky fëmijë ka nevojë për ndihmën tuaj

Ky fëmijë ka nevojë për ndihmën tuaj

Më posht gjeni postimi e prindit të fëmijut (Harunit)

Përshëndetje të gjithë ju që e lexoni këtë shkrim. Jam Rrustem Brahimi dhe kam nevoj për ndihmën e secilit që mundet me më ndihmu rreth djalit tim Harun Brahimi, i lindur me 06.10.2018.
Haruni është diagnostifikuar me Hipotoni – SPINALE MUSKEL ATROFI një semundje shume e rrall gjenetike që shkaktohët nga shkeputja e kromozoneve në gjenin SMN1 TIP 1 dhe SMN2 TIP 1. Kjo ndryshe njihet edhe si femijet me SMA. Ilaqi për këtë sëmundje është zbuluar para dy viteve. Ne jemi me shumë vones për Harunin, me semundjën me të cilën po përballet djali im.
Haruni tani është në fazen ekstreme të sëmundjës, dhe kemi nevoj për ndihmën tuaj.
-Terapia qe duhet te aplikohet eshte SPINRAZA
– Vetem kontrolla dhe analizat 32.500 euro
– Vetem nje ineksion Spinraza 120.000 euro

Ndihma juaj mund të jetë në këto forma:
1. Duke bërë lutje tek Allahu për shërimin e Harunit.
2. Dhe duke e shpërnda kërkesën time për ndihmë.
3. Duke donuar para në konton për grumbullimin e fondeve për shërim.
4. Duke na ndihmuar për të gjetë ndonjë spital GENETIK në europ që merrët me këtë problem të Harunit.
_____________________________________
Xhirollogaria e nënës se Harun Brahimit

NLB Banka sh.a
Arlinda (Sami) Kadriu
Nr. personal i leternjoftimit: 1170789608
SWIFT CODE: NLPRXKPR
ADRESA: rr. Agim Ramadani 284/3 Prishtinë
IBAN: XK051708001012910045

_____________________________________
Banka BKT
Rrustem Bedri Brahimi
Nr. i leternjoftimi: 1171029216
Nr. i xhirollogaris: 1901468167321127
IBAN: XK05
SWIFT CODE: NCBAXKPR

KONTAKTI : +38345699772