Vetëaksident në Jagodë, rrotullohet vetura

Në fshatin Jagodë, sot ka ndodhur një vetaksident, ku kanë mbetur të lënduar dy persona.
Sipas lexuesve të klina info, deri te aksidenti besohet se ka ardhur si pasojë e mospërshtatjes se shpejtësisë kushteve të rrugës dhe vetura ka dalë jashtë rrugës, me ç`rast lëndime trupore kanë pësuar dy persona, si dhe janë shkatuar dëme të konsiderueshme materiale.

SHARE