Ky është viktima që u vra sot në Kijevë

Klina.info ekskluzivisht ka raportuar për një vrasje që ka ndodhur para pak minutash në Kijevë.
Ende nuk dihen motivet e kësaj vrasjeje, por Klina.info mëson se dyshohet se bëhet fjalë për pronë.
Viktima është S.B dhe është rreth 50 vjeç.
Për detaje të reja do të ju mbajmë të informuar