Reagon Caritas-i: Italianja e prekur me koronavirus s’është punëtore jona

Ka reaguar “CARITAS”-i zviceran pas raportimeve se shtetasja italiane, e prekur me koronavirus, nuk ishte punëtore e tyre.

“Pas qarkullimit të disa informacioneve të pasakta në portalet tona ju njoftojmë që punëtorja italiane e cila është diagnostifikuar si e infektuar me virusin Covid-19 nuk është punëtore e Caritas Kosova dhe nuk ka pasur ndonjë relacion me organizatën tonë.

Sidoqoftë, shprehim keqardhjen tonë për rastet e diagnostifikuara dhe ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve të Kosovës të zbatojnë në mënyrë strikte masat parandaluese”, thuhet në njoftimi ne tyre.

SHARE