Kuvendi miraton Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për FSK-në

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në parim Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Pro votuan 74 deputetë, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Pak më parë deputetët e miratuan me 80 veta pro në parim Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

SHARE