Klubin e Boksit “Dukagjini” e viziton bashkatdhetari Ramadan Millaku

Klubin e Boksit Dukagjini në Klinë sot e ka vizituar bashkatdhetari nga Zvicra, Ramadan Millaku.

Millaku u shpreh të jetë krenar me arritjet dhe talentin e sportistëve kosovarë.

Derisa në shenjë falenderimi për vizitën, atij ky klub i ndau mirënjohje.

SHARE