Kërkimi i xeheve në fshatin Gremnik, policia në vendin e ngjarjes

Klina.info ka raportuar pak më parë që kanë nisur sërish punimet në afërsi të vendit ku është paraparë të ndërtohet Fabrika e Çimentos, në fshatin Gremnik.

Punëtorët po bënin shpuarje për kërkim të xeheve, derisa në vendin e ngjarjes kanë dalē njësitet policore dhe inspektorēt komunal tē Klinës./Klina.info

SHARE