Edhe 3 rast nga Klina me COVID 19

Sot u konfirmuan 142 raste me Covid-19 në Kosovë, 201të shëruar dhe 8 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 3 person nga Klina, më saktësisht nga fshati 1 Gjurgjevik i vogel 1 Dresnik edhe një ne Klinë

SHARE