Kryetarit të LDK-së në Klinë i hakohet faqja e Facebook-ut

Në emër të kryetarit të LDK-së në Klinë, Besim Hoti, po vijnë linqe të ndryshme si mesazhe. Mirëpo Hoti tha për Klina info që faqja e tij në Facebook, është hakuar nga persona të panjofshëm. Ai gjithashtu tha që të mos i hapin linqet dhe të mos bijnë pre e mashtrimit. Sipas tij, faqën do të mundohet ta rikthejë