Kryetarit i OVL UÇK-së në Klinë, Hajdin Balajt i hakohet faqja në rrjetin social Facook.

Çdo postim që bën dhe shkrim nuk janë me leje dhe janë pa dijeni të tij deri t’i kthehet sërish profili.

Balaj kërkon falje nëse dikush ka marrë ndonjë mesazh dhe kërkon mirëkuptim deri në kthimin e llogarisë së tij.