Kryetari Zenun Elezaj po vazhdon me realizimin e premtimeve

Kryetari i komunës së Klinës, Zenun Elezaj po vazhdon punën pa ndalë.

Ai po përmbush premtimet që ka dhënë gjatë kohës së mandatit në kohë reale.
Edhe në disa Lagje në fshatin Gjurgjevik i Madh, janë duke u përfunduar puna e rregullimit të kanalizimeve, të cilat më cilësi janë punuar nga firma SHPK CONSTRUCTION GROUP.

Ndërsa në disa lagje të tjera, po në të njëjtin fshat janë duke u asfaltuar dhe disa rrugë që kanë mbetur pa përfunduar./Klina info/