Liria Ka Emër-kënga që do lansohet këto ditë nga B-Flow

Këngëtari nga Klina Ylber Gllasoviku i njohur me nofkën B-Flow…na vjen edhe kësaj here me nje projekt te ri por me ndryshe nga herat e tjera…Kënga që do lansohet këto ditë mban titullin Liria Ka Emër…Kjo këngë ka teme heroike ku perfshihet edhe Ushtria Çlirimtare e Kosovës…e nje patriotizëm real. Kësaj here artisti klinas këtë këngë e sjell në bashkëpunim me kengetarin e mirënjohur Shaban Demaj dhe qifteli, maestro i mirënjohur Fatmir Makolli. Kjo këngë me një titull domëthënës pritet të triumfojë e të ketë një sukses të madh.