Në Klinë, janë raportuar 3 raste të reja me COVID

319 të shëruar, 296 të infektuar dhe 5 raste të vdekjes brenda 24 orëve në Kosovë.
Nder të prekurit më virus janë edhe 3 persona nga Klina.dhe një i vdekur nga Klian 63 vjeç
Më saktësisht rastet janë nga këto vende të Klinë-së

Zajm – një rast.
Klinë – dy raste

SHARE