Kryetari i Shoqatës të Luftës në Klinë, telegram ngushëllimi për vdekjen e Valdet Berishës

Kryetari i Shoqatave të Luftës në Klinë, Hajdin Balaj u ka shpreh telegram ngushëllimi familjes së Valdet Berishës që vdiq sot.

Balaj ka thënë se vdekja e Berishës është humbje e madhe, derisa ka vlerësuar kontrobutin dhe punën e tij

“Klina dhe Kosova ka humbur një njeri të vyer, të urtë e që i dha shumë vendit tonë.

Valdet Berisha, ishte veteran i UÇK-së, gazetar dhe veprimtar i çështjes kombëtare”, ka thënë Balaj.

Trupi i pajetë i Valdet Berishës do të varroset nesër në orën 13:00 në varrezat e fshatit Gjurgjevik i Madh.