Kryetari i LDK- së, Isa Mustafa, nuk uroi për pashkë

Besimtarët katolikë në mbarë botën dje patën festën e tyre. Edhe në Kosovë, besimtarët katolikë shqiptarë e gëzuan këtë festë. Të gjithë liderët partiak e institucione të ndryshme, si dhe nga kryeministri, e deri te kryetarët e komunave në Kosovë, urojnë këtë festë. Mirëpo një gjë çfarë është për të ardhur keq, kryetari i LDK-së në Kosovë, Isa Mustafa nuk duket që e ka uruar këtë festë, shkruan Klina info