Krerët e shtetit nënshkruajnë aplikimin e Kosovës në Bashkimin Evropian: Ditë historike

Krerët e shtetit, Vjosa Osmani, Albin Kurti dhe Glauk Konjufca kanë nënshkruar aplikimin e Kosovës për anëtarësimin e Kosovës në Bashkimin Evropian.

Ceremonia është duke u mbajtur në këto momente dhe ata pritet të kenë edhe deklarime pas dhënies së nënshkrimit.

Presidentja Osmani e quajti këtë ditë historike.