Komuna e Klinës nga nesër nis Dëgjimet Publike në Gllarevë, Sferkë e Ujmirë

Komuna e Klinës përmes një njoftimi zyrtar ka bërë të ditur se nesër më 15.06.2023 nga ora 18:30 nisin me dëgjimet buxhetore për publikun për kornizën afatmesme buxhetore 2024 – 2026

Zyrtarë nga Komuna do të jenë në fshatrat Sferkë, Gllarevë dhe Ujmirë.

Së pari nisin me Gllarevën, në Sallën e Sporteve “Jetoni”, në këtë fshat.

Komuna fton të gjithë banorët të bëhen pjesë e këtyre dëgjimeve buxhetore.

Pas këtyre takimeve do të vazhdojnë me agjendën e planifikuar.

Këtu gjeni detaje: