Haxhi Shala tregon pse nuk do ta votojë qeverinë Hoti!

Shefi i Grupit Parlamentar të Nismes Socialdemorkate, Haxhi Shala ka thënë se nuk do ta votojë qeverinë Hoti.

Shala ka thënë se është çështje e parimeve dhe jo e pazarit.

 “Jo nuk është e vërtetë, nuk është çështje e pazarit personal po çështje e disa parimeve tona. nesër i kuptojmë të gjitha, përderisa nuk kam diskutuar me kryetarin sot, nuk kam arsye të jap opinione”, ka thënë Shala në Tv Dukagjini,