Klubi i Dukagjinit udhëton drejt Shqipërisë

Klubi i Dukagjinit udhëton në Shqipëri për fazen përgatitore para fillimit të sezonit në Super Ligen e Kosovës.

Kujtojmë se Klubi Dukagjini është në poziten e fundit në Super Ligen e Kosovës me vetem 8 pikë.

Postimi i plotë i Klubit në faqen zyrtare :

Djemtë e Dukagjinit udhetojnë drejt Shqiperisë!

Klubi jonë nga sot do të vazhdojë fazën e dytë pergatitore ne Shqipëri. Atje “Hithat” do të zhvillojnë stervitjë dy herë ne ditë dhe do të qendrojnë dhjetë(10) deri ne dymbëdhjet (12) ditë. Gjatë kësaj kohë janë planifikuarë edhe disa ndeshje miqesorë. Për me shumë ju informojmë ne ditët ne vazhdim!

SHARE