Kjo vogëlushe simpatike sot këngëtare e madhe

Sigurisht, njerëzit ndryshojnë ndër vite, dikush për të mirë e dikush…

E rëndësishme është që të gjithë, dikush më pak e dikush më shumë i nështrohemi procesit të ndryshimit

Këtij procesi të pa shmangshëm, nuk i ka shpëtuar as këngqtarja e njohur e skëns muzikore, Genta Ismaili.

Siç mund ta shihni, këngëtarja e shumë hiteve, në fëmijëri paska qenë tejet simpatike, siç është edhe sot e kësaj dite.

Ja dhe Genta e vogël!