Kërkohet ndihmë për vogëlushin nga Peja

Familja Zhara nga Peja kërkon ndihmë nga Shqiptaret, pasi djali i tyre Leart Zhara është diagnosifikuar me diagnozen :Insufficienca Renalis Chronica – Ren Policisticum.

Kjo sëmundje duhet te trajtohet jashtë vendit për transplatim të veshkes.

Për transplatimin e veshkes nevojiten 32 .000 euro, dhe kjo shume është e paperballueshme për familjarët.

Nr e telefonit : +383 44793179, +383 49167126