Kërçovarja: Shqiptarët kalben në burgje, kriminelët maqedonas në liri e në Hungari!

Gjyla Çeliku

Katica në arrest shtëpiak, lirohet nga burgu!!! Është koha që shqiptarët e Maqedonisë së dreqit t’i bëjnë pyetje vetes: A thua kujt i konvenon që shqiptarët të dënohen me burg të përjetshëm, ndërsa maqedonasit kriminelë të gjithë u liruan?!

Ky shtet nuk bëhet shtet sepse veprohet në mënyrë të padrejtë!

U krijua një PSP në Maqedoninë e dreqit vetëm për shpërlarje parashë dhe defokusim të opinionit, zhvatje, biznes, show të herëparsershme, aktorët të ndryshëm nga të gjitha sferat jetësore dhe të gjitha gjinitë. Lojëra të pista me përfundim të errët!

Kalben shqiptarët, shijojnë lekët e vjedhura kriminelët disa në Hungari e disa në shtëpi!

A është kjo qytetaria Zoran Zaev dhe për këtë ti bart përgjegjësi me partinë që e përkrahe në zgjedhje dhe qeverisni bashkë BDI-në!