Kaqurrelja e “O sa mirë”, sjellë poza provokative

55

Aktorja e njohur, Arta Elezaj ka bërë paraqitjen e radhes në rrjetet sociale.

Këto ditë qershori ajo zgjedhur ta realizojë një “trip”, në një nga vendet e rajonit,

Arta, ka realizuar disa fotografi me anë të së cilave na bën me dije se është në formë të mirë dhe shkëlqen e gjitha nga bukuria! /