Kamioni përplaset me një veturë në rrugën Gjakovë- Klinë, pamje nga vendi i ngjarjes

Një aksident i rëndë komunikacioni ka ndodhur në rrugën rajonale Klinë-Gjakovë.

Në këtë aksident janë përfshirë një kamion dhe një veturë.

Në foto shihet se vetura e aksidentuar ka përfunduar jashtë rrugës, në ara