Kalojnë më shumë se katër orë, Ali Ahmeti ende po intervistohet nga prokurorët e Speciales

Është duke vazhduar intervistimi i kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti.

Ky i fundit që katër orë po intervistohet në cilësinë e dëshmitarit nga Gjykata Speciale.

Intervistimi i tij ka filluar në ora 9 e 30 dhe do të vazhdojë edhe nesër.Intervistimi i Ahmetit është duke u bërë në objektin e EULEX-it në Prishtinë.

Ndryshe, Specialja tash e disa kohë ka intervistuar fytyra eminente të pasluftës në Kosovë, përfshirë presidentin Thaçi dhe kreun e PDK-së, Kadri Veseli, ndaj të cilëve ka paraqitur edhe një aktakuzë.Ndërkaq, më herët, nga Specialja është intervistuar dhe ish-kryeministri, Ramush Haradinaj.

SHARE