Varroset 43 vjeçari nga Gjurgjeviku i Madh që vdiq nga sulmi në zemër

Sot u varros i riu që vdiq dje nga një sulm në zemër.

43 vjeçari, Idriz Berisha nga Gjurgjeviku i Madh u varros sot, duke lënë 3 fëmijë, 1 djalë dhe 2 vajza.

Familjarët vendosën, duke caktuar 3 ditë të pame.

SHARE